8 juli 2011

Klapstoelenconcert 03-07-2011

Na een zeer goed muzikaal jaar vonden we het weer eens tijd worden voor een klapstoelenconcert in de Kloostertuin, Dyonisiusstraat, te Tilburg. Bijna iedere vrijdagavond hoort de buurt ons repeteren, flarden van melodramatische, agressieve en vrolijke klanken van ons saxofoonkwartet klinken soms door tot op straat!
We hebben weer een nieuw repertoire en wilden dat graag laten horen.We hebben geflyerd en de mensen uitgenodigd voor een gratis concertje. Uiteraard zelf de koffie en wat lekkers meebrengen!
Voor het concert hadden we een afwisselend programma samengesteld. eerst wat tango's, zowel van Astor Piazzolla als van enkele oude meesters. Daarna uit ons & Zo repertoire wat lichte muziek met o.a. Motown, een ABBA medley en Ulla in Africa en tot slot nog een set met tango's.
Het concert werd goed bezocht. Ouders met kleine kinderen (die zich heerlijk in het speeltuintje konden vermaken) familie, vrienden en collega's waren komen luisteren.
Het weer werkte perfect mee en er ontstond zodoende een heerlijk sfeertje. Een van de buren heeft wat foto's gemaakt en zelfs een filmpje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten