1 april 2012

8e SPON repetitie


sectie repetitie










 Alweer de 8e repetitie en nog maar 3 te gaan!!
's Ochtends sectie repetitie en 's middags met het hele orkest.
 Eerst met de "zware" instrumenten gewerkt aan Woman in white onder leiding van Twan. Het was een zeer aangename repetitie en we hebben dan ook veel gedaan. Er werd echt aandacht geschonken aan details en zo komt het stuk meer en meer uit de verf.
 Na de pauze saxofoonrepetitie, waarbij ik eerst met de Cabasa moest en later werd ook nog Don't nobody bring me no bad news. Een stuk waarbij ik een leuke partij heb en er echt voor kan gaan.
Na de lunch hebben we wat stukken afgewerkt en ook nog twee nieuwe nummers doorgespeeld die we in Engeland voor de veteranen gaan spelen. Een "lekkere" mars en natuurlijk iets van Vera Lyn.
Om drie uur was de repetitie afgelopen en was er een feestelijk bijeenkomst i.v.m. de feestelijke lancering van de kaartverkoop, georganiseerd door het PR team. Voor iedereen een drankje, er waren nootjes en koekjes en ja, ook engelse drop!
Er was een leuke presentatie gemaakt en mooie flyers en nu kan de verkoop beginnen, want er moeten natuurlijk veel mensen naar ons slotconcert komen.

Nel en Clementine heffen het glas









Geen opmerkingen:

Een reactie posten