6 maart 2010

Druk, druk, druk!!!

Als alle vrije dagen weer voorbij zijn, is het gelijk ook weer druk met repetities. De maandag en dinsdag zijn om voor mezelf te repeteren, maar vanaf woensdag is er wel iedere dag wat.
Woensdagavond repetitie met Big Band 4 Swing. We zijn druk bezig om ons voor te bereiden voor het optreden op zaterdagmiddag 27 maart tijdens een reünie van een middelbare school te Boxtel.
Op donderdag repetitie met Tango ensemble Grupo Mescolanza. Ik heb weer een aantal stukken bewerkt voor het ensemble en na een korte onderbreking zijn we afgelopen donderdag met deze nummers begonnen. Ook zijn we op zoek naar een violist(e) omdat we denken dat dat wel mooi zal kleuren bij de rest.
Vrijdagavond repetitie met saxofoonkwartet Tango & Zo. We zijn aan het repeteren met een nieuwe sopraansaxofonist en als alles naar wens gaat en iedereen zich er goed bij voelt, dan zijn we binnenkort weer volledig en kunnen we weer optredens gaan afspreken. En zeker in tango danssalons.
Vandaag weer een repetitie bij het Spon in Driebruggen. We hebben keihard gewerkt en heel veel gedaan. Ik merk wel dat vanaf 15.00u de concentratie begint te verminderen, maar ja , dan hebben we er al een behoorlijk aantal uren opzitten. 's Avonds neem ik het er dan ook van.
Vorige week ook weer een repetitie met het bariton saxofoonkwartet Quattro Regioni gehad.
We beginnen meer en meer aan elkaar te wennen en de stukken beginnen echt te groeien. Een zeer apart geluid geeft het wel: vier bariton saxofoons. Ik hou er wel van en hopelijk gaat het echt iets worden.
Morgen weer een repetitie met saxofoonkwartet Ottomani en daar zijn we ons aan het voorbereiden voor een optreden op 21 maart in Station Charlotte te Nuenen.
Dus, zoals de titel al aangeeft: druk , druk , druk!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten