20 maart 2010

Diverse activiteiten

Vandaag was het weer SPON dag. Een drukke dag , want alleen al het hout moest om 10.00 aanwezig zijn voor de repetitie van Dans Macabre.Tot 12.00 er heel hard aan gewerkt en het gaat steeds beter. Het vergt veel concentratie, van iedereen, het is constant op het puntje van je stoel.
Om 12.45 kwamen de andere muzikanten en hebben we het nog een keer doorgenomen met het hele orkest.
Zoals het nu gaat ziet het er naar uit dat het op het programma blijft staan en we het dus gaan uitvoeren.
Daarna nog nummers van Abba, ook heerlijk om te spelen met zo'n groot orkest en tot slot Gabriella's song uit de film As it is in heaven.

Deze week een aantal fijne repetitie gehad. Woensdag met de Big Band. Echt keihard gewerkt en veel kunnen doen voor het optreden van 27 maart.

Bij de repetitie van Grupo Mescolanza op donderdag waren we maar met z'n drietjes, maar ...we hebben een aantal stukken extra veel aandacht kunnen geven en ook daar gaat het steeds beter. Hopelijk zijn we komende week weer voltallig, want we hebben een uitnodiging ontvangen om op te treden. Dat betekent wel dat ik weer wat nieuwe nummers moet maken, zodat we voldoende repertoire hebben.

Vrijdagavond met onze nieuwe sopraan speler gerepeteerd, Ischa.Zwart Hij heeft nog even tijd nodig, maar het gaat zeker lukken met hem.
In juni hebben we weer een optreden in een Tango dans salon, dus daar moet hij voor worden klaargestoomd!!

Zondagavond een optreden met saxofoonkwartet Ottomani!! Morgen de stukken nog even door spelen en dan 's avonds naar Nuenen.

Heerlijk, al dat spelen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten